Individuele cursus.

Een individuele cursus wordt bij jou thuis gegeven in je eigen vertrouwde omgeving.
De cursus bestaat uit 3 of 4 (wekelijkse) lessen. Met elke les wordt de techniek uitgebreid en wordt naar een algehele massage toe gewerkt. De cursus is geschikt voor baby's van ongeveer 6 weken tot 9 maanden. Alle aandacht gaat uit naar jou en je baby.
Massageolie en een cursusboek zijn bij de cursus inbegrepen.
Tarief van deze cursus is voor 3 lessen € 105,= of voor 4 lessen € 140,=.

 

Mini-groepscursus.

Een mini-groepscursus wordt bij iemand, van het door jou samengestelde groepje, thuis gegeven. (Stel je eigen groepje samen met bijvoorbeeld vriendinnen, familie of misschien met andere jonge moeders die je met zwangerschapsgym hebt ontmoet.)
De mini-groepscursus bestaat uit 3 of 4 (wekelijkse) lessen. De massage wordt stap voor stap aangeleerd, waarbij het tempo wordt aangepast aan de baby's en de groep. De groepscursus is geschikt voor baby's van 6 weken tot ongeveer 9 maanden. De groepen worden bewust klein gehouden, waardoor een rustige omgeving ontstaat voor de baby's. Hierdoor is het mogelijk om aan iedere baby persoonlijk aandacht te geven en is er ook ruimte voor persoonlijke vragen over je baby. In de mini-groepscursus kan, in verband met de rust, per baby slechts één ouder of verzorger meekomen. Uiteraard kunnen de ouders/verzorgers elkaar wel afwisselen en de massage aan elkaar doorgeven.
Massageolie en een cursusboek zijn bij de cursus inbegrepen.
Tarief van deze cursus is per cursist voor 3 lessen € 85,= en voor 4 lessen € 120,= .

 

Groepscursus.

Een groepscursus wordt in een zaaltje gegeven.
De groepscursus bestaat uit 3 of 4 (wekelijkse) lessen. De massage wordt stap voor stap aangeleerd, waarbij het tempo wordt aangepast aan de baby's en de groep. De groepscursus is geschikt voor baby's van 6 weken tot ongeveer 9 maanden. De groepencursus kan alleen plaats vinden bij voldoende aanmeldingen (minimaal 5 en maximaal 10 deelnemers).
Bij een groepscursus wordt er meer ruimte vrij gemaakt voor gesprekken met elkaar. Uiteraard  wordt er ook voldoende aandacht aan iedere baby persoonlijk geven en is er ruimte voor persoonlijke vragen over je baby. In de groepscursussen kan, in verband met de rust, per baby slechts één ouder of verzorger meekomen. Uiteraard kunnen de ouders/verzorgers elkaar wel afwisselen en de massage aan elkaar doorgeven.
Massageolie en een cursusboek zijn bij de cursus inbegrepen.
Tarief van deze cursus is per cursist voor 3 lessen € 95,= en voor 4 lessen € 130,=.

 

copyright © (2011) babymassage deurne